Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anastasiu (CDR): Măsurile fiscal-bugetare anunţate nu intră în şedinţa de Guvern de miercuri, ci vinerea viitoare

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpiratie

Coaliţia pentru Dezvoltarea României a convenit cu premierul Mihai Tudose amânarea cu câteva zile a discutării de către Guvern a măsurilor fiscal-bugetare anunţate în şedinţa de joi, urmând să aibă loc o şedinţă specială a Executivului vinerea viitoare, a declarat reprezentantul CDR Dragoş Anastasiu, după o întâlnire cu prim-ministrul.

"Această întâlnire era stabilită dincolo de măsurile anunţate ieri ( joi - n.r.). Am discutat despre principii aici, pentru că noi nu am fost pregătiţi cu lucruri foarte concrete şi cu calcule făcute azi-noapte. Am discutat despre necesitatea predictibilităţii, am discutat despre îngrijorarea mediului de afaceri şi despre tensiunea din mediul de afaceri atunci când se anunţă lucrurile şi peste noapte şi cu implementare peste două luni şi am convenit ca toate măsurile să nu intre în următoarea şedinţă de Guvern, de miercuri, să mai avem timp o săptămână pentru discuţii şi pentru şlefuiri şi pentru calcule şi să fie o şedinţă de Guvern specială pentru aceste măsuri vinerea viitoare. (...) Premierul a acceptat această prelungire cu câteva zile, respectiv nu va intra în următoarea şedinţă de Guvern şi va fi o şedinţă de Guvern separată", a declarat Anastasiu, la finalul întrevederii pe care reprezentanţii CDR au avut-o premierul Mihai Tudose la Vila Lac I.

El a adăugat că reprezentanţii CDR vor avea o conferinţă de presă miercuri. "Vom avea acolo disponibilitate pentru a discuta şi despre chestii mai concrete, dar pentru asta ne trebuie şi nouă puţin timp", a explicat Anastasiu, conform Agerpres. La întâlnirea CDR - Guvern, alături de prim-ministru a fost prezent vicepremierul Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.