Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Dragu îl avertizează pe Florin Cîțu că o astfel de mutare i-ar fi fatală: 'Nu vrem să avem o situaţie de surpriză peste noapte'

impact.ro
anca dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, sâmbătă, că performanţa miniştrilor USR-PLUS este bună, dar premierul va face o evaluare a tuturor membrilor Cabinetului său şi, în cazul în care este o zonă care nu funcţionează, se discută în coaliţie despre înlocuirea acelui ministru. Preşedintele Senatului a afirmat că nu doreşte să apară o situaţie de surpriză peste noapte.

Anca Dragu a fost întrebată sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă consideră posibil ca un ministru USR-PLUS să fie remaniat.

Citește și: Ludovic Orban îi dă lecții lui Florin Cîțu: 'Am devenit sac de box pentru mulți colegi. Sunt obișnuit. Sigur, sunt obișnuit să fiu atacat de PSD, nu de colegi'

“Ceea ce am discutat la nivelul coaliţiei este că va fi o evaluare, este normal ca premierul să aibă evaluarea activităţii miniştrilor şi dacă se consideră că o zonă indiferent de la care din partenerii de coaliţie nu funcţionează bine, să discutăm şi să se decidă înlocuirea ministrului. Obiectivul nostru al coaliţiei este ca această coaliţie să performeze. Stăm la masă deschişi să discutăm despre performanţele miniştrilor. La acest moment din afară cum se vede performanţa miniştrilor USR-PLUS este una bună, dar asta trebuie discutat. Cu siguranţă nu vrem să avem o situaţie de surpriză peste noapte”, a declarat Anca Dragu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.