Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancelotti se vede rămânând la Real Madrid în sezonul viitor

BBC
Carlo Ancelotti

Antrenorul Carlo Ancelotti s-a declarat convins, vineri, că va rămâne la Real Madrid în sezonul viitor, deşi echipa este la 8 puncte în spatele lui FC Barcelona în La Liga, relatează AFP.

"Da, da, sunt destul de liniştit", a răspuns Ancelotti când a fost întrebat dacă va mai fi aici peste un an, într-o conferinţă de presă în ajunul derby-ului cu Atletico Madrid.

"Nu trebuie să-mi reînnoiesc contractul, am unul. Am un singur lucru de făcut: să câştig meciuri", a spus tehnicianul, a cărui înţelegere cu Real expiră în iunie 2024.

Italianul a fost menţionat recent printre candidaţii la postul de selecţioner al Braziliei, rămas liber după ce Tite a demisionat în urma eliminării în sferturile de finală ale Mondialului din Qatar, informează Agerpres.

Chiar dacă Real este departe de Barca în La Liga şi a făcut un pas mare spre calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după victoria de marţi de la Liverpool (5-2), Ancelotti a asigurat că echipa nu va viza doar Champions League.

"Toată lumea ştie cât de mult contează Liga Campionilor pentru acest club, dar asta nu înseamnă că nu ne vom bate pentru toate trofeele, mai ales La Liga. Ne vom cheltui toată energia pentru asta", a asigurat tehnicianul care a câştigat de patru ori Liga Campionilor, în 2003 şi 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real.

Ancelotti este mulţumit de bilanţul de etapă al jucătorilor săi. "Voiam să ajung în acest moment cu un avantaj de opt puncte (în campionat - n.r.), să cuceresc Supercupa Spaniei şi să câştig cu 5-0 pe Anfield", s-a amuzat el.

"Aşa că n-am fost perfecţi. Lăsând gluma la o parte, cred că noi n-am ieşit atât de rău. Absenţele din ianuarie ne-au costat şase puncte, însă era previzibil (din cauza calendarului - n. r.)", a conchis el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.