Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a Avocatului Poporului după ce o minoră a fost rănită într-un parc acvatic

avocatul poporului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu accidentul dintr-un parc acvatic din Brașov, în urma căruia o fetiță de 10 ani și-a retezat două degete. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 34 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la ocrotirea sănătății și protecția copiilor și a tinerilor, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi:  DNA 'acuză', după BOMBA lansată de Udrea: 'Statutul de refugiat e PROVIZORIU'. Replica TRANŞANTĂ a apărătorului fostului ministru

Portalul Brașovtv.com a difuzat, în 30 martie 2018, un reportaj în care era prezentat accidentul șocant ce a avut loc la un parc acvatic, Paradisul Acvatic, din municipiul Brașov, în urma căruia o fetiţă de 10 ani, după un salt de la trambulina de trei metri, și-a retezat două degete. Fata şi-ar fi prins mâna în zona balustradei trambulinei, iar degetele i-au fost retezate.

Din informațiile publicate în presa locală rezultă că reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au dispus închiderea zonei în care se află cele trei trambuline, pentru a preîntâmpina producerea altor accidente.

Conform opiniei exprimate de un domn inginer constructor, opinie difuzată în reportajul ce face obiectul prezentei sesizări din oficiu, balustrada în care minora și-a prins degetele, ar fi proiectată constructiv cu un design greșit, elementele decorative ale balustradei fiind cele în care fetița și-a retezat degetele.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.