Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a poliției ieșene după un accident mortal. Printre cei vizaţi - fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Iaşi

accident rutier

Poliţiştii şi procurorii ieşeni au început o anchetă după ce un bărbat ar fi fost accidentat mortal pe un drum din localitatea Holboca, iar şoferul maşinii ar fi părăsit locul accidentului. Printre cei vizaţi în anchetă se află şi fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Iaşi, Vasile Zacornea.

Cercetările Poliţiei ieşene au demarat după ce sătenii din comuna Holboca au descoperit pe o stradă din localitate un bărbat decedat, acesta având mai multe lovituri în special în zona capului.
"Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat pe o stradă de pe raza comunei Holboca. A fost emisă ordonanţa de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.
La anchetă participă şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.
Surse din rândul anchetatorilor susţin că au fost vizionate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, iar maşina implicată în accident ar aparţine fostului şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Iaşi, Vasile Zacornea. Autoturismul ar fi părăsit locul accidentului, mai afirmă anchetatorii.
Vasile Zacornea ar fi dat deja declaraţii poliţiştilor în acest caz.
El a declarat presei că a trecut cu maşina prin zona respectivă, dar că nu ştie nimic despre accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.