Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a poliţiştilor gălățeni după decesul unei adolescente de 17 ani - Fata a luat mai multe medicamente, iar pe trupul ei existau mai multe vânătăi

dosare

Poliţiştii din Galaţi au deschis o anchetă în cazul morţii unei adolescente de 17 ani din localitatea gălăţeană Braniştea, potrivit news.ro.

Tânăra a fost internată, duminică, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Sfântul Ioan Galaţi după ce ar fi înghiţit un pumn de medicamente, încercând să-şi ia viaţa.

Ajunşi la spital, chemaţi de medici, poliţiştii nu au putut discuta cu ea pentru a afla ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem, întrucât era în stare extrem de gravă.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că fata avea pe corp mai multe vânătăi pe picioare, pe gât şi pe corp, motiv pentru care au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

O zi mai târziu, adolescenta a murit în spital, astfel că în dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei, în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei.

"În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violenţe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei", conform IPJ Galaţi.

Poliţiştii şi procurorii trebuie să lămurească împrejurările exacte în care a murit minora, existând unele informaţii conform cărora ea ar fi fost agresată de un bărbat cu care ar fi avut o relaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.