Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă epidemiologică la Primăria Sibiu, după ce o femeie, angajată la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, a fost confirmată cu noul COVID-19

sibiu

Este anchetă epidemiologică la Primăria Sibiu, după ce o femeie, angajată la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS Cov-2, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au transmis, marți, că o femeie, angajată la Primăria Sibiu, la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Citește și: Alexandru Rafila, dezvăluire ŞOC: Aproape 10% din populaţie a trecut deja prin boală (COVID-19) şi s-a imunizat .

„Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, fiind sub monitorizare și tratament specific. S-a demarat o ancheta epidemiologică, în urma căreia, persoanele cu care aceasta a intrat în contact, 7 la număr, au fost izolate la domiciliu și testate”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Aceasta precizează că, în urma testării, toate cele șapte persoane cu care femeia a intrat în contact au primit rezultat negativ.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză .

În continuare, Serviciul Public Comunitare de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu își desfășoare activitatea normal, mai spune Ștefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.