Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă FULGER la Vrancea: o femeie INTERNATĂ la trei spitale a fost diagnosticată cu coronavirus

Los Angeles Times
coronavirus

E alertă în Vrancea, acolo unde o femeie care a fost internată în tmai multe spitale a fost diagnosticată cu coronavirus. Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a declanşat o anchetă la Spitalul orăşenesc Panciu după ce o femeie internată în unitatea sanitară a fost confirmată cu COVID-19, după ce a trecut prin alte două spitale, conform News.ro.

Mai multe cadre medicale care au intrat în contact cu bolnava au fost testate, iar DSP verifică dacă la Panciu a fost respectat protocolul de internare.

Conform autorităţilor vrâncene, femeia a ajuns iniţial la Panciu, unde a fost internată cu diagnosticul de pneumonie interstiţială, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, de unde a fost apoi trimisă la Adjud, unitate suport pentru COVID-19.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

Abia la Adjud a fost testată, iar ancheta a început când testul a ieşit pozitiv.

DSP vrea să afle condiţiile în care pacienta a fost internată la Panciu şi dacă protocolul de internare a fost respectat.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, pacientei i s-a făcut triajul epidemiologic la internare. Ea nu avea temperatură ori alte simptome specifice, dar în urma unei radiografii pulmonare care a arătat modificări, s-a decis că femeia trebuie să rămână în spital. Ea a ajuns la Focşani şi apoi la Adjud după ce a nu a răspuns la tratamentul administrat la Panciu. Nouă angajaţi ai spitalului care au intrat în contact cu bolnava au fost testaţi şi se aşteaptă finalizarea anchetelor epidemiologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.