Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă FULGER: un jandarm care a dat AMENZI în stare de urgență s-a trezit cu amenințări

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus jandarmi

Un jandarm care a dat amenzi în stare de urgență s-a trezit cu amenințări. Se întâmplă la Galați, iar omul a depus plângere așa că o anchetă a fost deschisă. Jandarmul gălăţean a fost ameninţat pe Facebook de mai multe persoane.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Galaţi, postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsurile luate împotriva sa şi a tatălui său de către jandarm, după ce acesta i-a surprins pe cei doi încălcând prevederile ordonanţelor militare.

Mesajul tânărului a strâns sute de comentarii, multe dintre acestea incitând violență împotriva jandarmului.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

În plus, autorul postării solicită „distribuirea masivă” și a adăugat și imagini surprinse cu jandarmul aflat în timpul liber, fapt ce „a creat o stare de nelinişte colegului nostru şi familiei acestuia”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei.

Ca urmare a acestui fapt, jandarmii gălățeni au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

„Conform Deciziei nr.4546/2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public, motiv pentru care Jandarmeria Galaţi s-a sesizat din oficiu şi a întocmit actele de sesizare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. De asemenea, în urma activităţilor specifice desfăşurate au fost identificate şi alte persoane împotriva cărora vom aplica măsura sancţionării contravenţionale pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare. În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor a început urmărirea penală în rem pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare publică şi ultraj”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

În prezent, se fac cercetări pentru faptă, fără ca vreo persoană să fie pusă sub acuzare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.