Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta în cazul Caracal, aproape de final - Șeful DIICOT oferă ultimele detalii

Inquam Photos / Octav Ganea
Felix Banila

Șeful DIICOT Felix Bănilă a spus că ancheta în cazul Caracal se apropie de final! În această ultimă etapă se verifică găurile din pământ și pereții locuinței casei lui Gheorghe Dincă.

„Ancheta a evoluat, avem și alte probe. (...) După ce vom finaliza cercetarea la fața locului, în cadrul mandatului de percheziție domiciliară, care va fi chestiune de câteva zile - mandatul a fost obținut pentru 15 zile. Noi sperăm că vom finaliza mai repede”, a declarat Felix Bănilă, la sediul CSM.

Întrebat dacă este luată în calcul o a treia victimă, procurorul-șef DIICOT a precizat că anchetatorii au în vedere orice ipoteză.

„Este cam devreme să pot face apreciere cu privire la acest aspect. Nu neglijăm niciuna din versiuni - nici că ar avea sau nu complici, nici că ar mai fi și alte victime”, a spus Bănilă.

Întrebat dacă exclude varianta ca Luzia Melencu să fie în viață, Bănilă a spus: Nu excludem niciuna dintre variante. Știți foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. De aceea, la momentul acesta nu putem exclude. (...) Sunt discuții ipotetice la momentul acesta. Nu pot face o speculație la acest moment”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.