Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă în India, după moartea unui star de la Bollywood, la puțin timp după ce a susținut un concert

Studio
Bollywood

Poliţia indiană a anunţat miercuri deschiderea unei anchete, privind decesul la vârsta de 53 de ani şi imediat după concert al cântăreţului KK, un star la Bollywood, al cărui nume real era Krishnakumar Kunnath, relatează AFP.

Cântăreţul a murit marţi seară, după ce a concertat în faţa unei săli arhipline din Calcutta. Transportat la orele 22:30 de la hotel unde era cazat la spital, decesul artistului a fost constatat de personalul de la urgenţă, potrivit Agerpres.

Decesul artistului KK a fost provocat "de un stop cardiac", a declarat Aroop Biswas, responsabil al guvernului statului Bengalul de Vest, a cărui capitală este Calcutta.

Însă poliţia anchetează asupra posibilităţii unui deces din cauze ne-naturale, după informaţii apărute în presă privind o rană la faţă a cântăreţului. O autopsie este prevăzută în ursul zilei de miercuri.

Născut la Delhi într-o familie venită din sudul Indiei, Krishnakumar Kunnath a debutat în lumea muzicii cu jingle-uri publicitare.

Asemeni multor cantautori din India, cântecele sale au fost utilizate în cinema interpretate play-back de actori. Printre succesele sale din anii 2000 figurează piese ca "Aankhon Me Teri" din filmul "Om Shanti Om", sau "Khuda Jaane" din filmul "Bachna Ae Haseeno".

Moartea sa prematură a suscitat un val de omagii pe reţelele de socializare. "Cântecele sale ilustrează o amplă paletă de emoţii care inspirau oamenii de toate vârstele", a scris pe Twitter premierul indian, Narendra Modi, în timpul ce fanii artistului au inundat reţeaua Instagram cu mesaje de condoleanţe.

Decesul cântăreţului intervine după ce rapperul Sidhu Moose Wala, foarte popular în India şi în diaspora din Canada, a fost ucis duminică, străpuns de gloanţe în maşina sa în apropierea locuinţei sale din statul Punjab (nord-vest).

Poliţia a evocat pista unei "rivalităţi între bande", numeroase în acest stat afectat de traficul de droguri, heroină şi mai ales opiu, alimentat de Pakistan şi Afganistan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.