Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta la Botoșani, după ce un copil de 4 ani a fugit de la grădiniță și s-a urcat într-un tramvai

botosani

Un copil de 4 ani a fugit, luni, dintr-o grădiniță din Botoșani, s-a urcat într-un tramvai și a mers până la căpăt de linie, unde a fost preluat de polițiștii locali. Conducerea școlii în subordinea căreia se află grădinița a declanșat o anchetă pentru a stabili de ce a rămas copilul nesupravegheat potrivit mediafax.

Conducerea Școlii Generale numărul 11 din Botoșani a declanșat, luni, o anchetă, iar Inspectoratul Școlar Județean a trimis doi inspectori în control la grădinița „Floare de Colț”, unde un copil de patru ani a ieșit din incintă, s-a urcat într-un tramvai și a mers până la capătul liniei.

Angajații societății de transport public l-au văzut pe copil singur în tramvai și au cerut ajutorul Poliției Locale. Acesta a fost preluat de o patrulă, dus la sediul Poliției Locale Botoșani, de unde a fost luat de părinți.

La nivelul școlii s-a format o comisie de anchetă, care cercetează incidentul, concluziile urmând să fie cunoscute peste câteva zile.

„În două-trei zile o să avem concluziile acestei anchete și o să vedem dacă se impun sancțiuni. Grădinița Floare de Colț este parte a Școlii Generale numărul 11 din Botoșani, din acest motiv ancheta disciplinară este preluată de conducerea școlii. Așteptăm rezultatele, să vedem de ce copilul a rămas nesupravegheat și a putut ieși din incinta grădiniței, cine este vinovat și ce sancțiuni se vor impune. Copilul a fost găsit destul de departe, a ieșit din grădiniță, s-a urcat în tramvai și a mers până la capătul liniei, unde a fost găsit de poliția locală”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Botoșani.

Potrivit acestuia, copilul ar fi fost lăsat să meargă nesupravegheat la toaletă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.