Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Iași în cazul a 2 elevi care cer taxă de protecție de la colegi și profesori. Veneau cu bâta

Inquam Photos / Octav Ganea
copii scoala

Doi copii de clasa a IX-a de la școala profesională din comuna ieșeană Stolniceni Prăjescu sunt anchetați penal după ce și-au bătut un coleg chiar în curtea școlii, dar sunt cunoscuți și pentru actele lor de violență din trecut, inclusiv împotriva profesorilor.

Cei doi și-au bătut un coleg în curtea școlii, iar situația a ieșit la iveală după ce părinții tânărului agresat au depus plângere la poliție, scrie Ziarul de Iași.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Potrivit oamenilor legii, totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi între elevi.

„La data de 09 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o femeie, de 35 de ani, cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 15 ani, a anunțat-o că este amenințat de un grup de copii de la școală, din comuna Stolniceni-Prăjescu.

Din cercetări a rezultat că, la data de 08 noiembrie 2023, pe fondul unui conflict mai vechi, doi tineri l-ar fi agresat fizic, în timp ce se aflau în pauză, în incinta unității de învățământ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Cercetările continuă în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au declarat reprezentanții Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

Conducerea școlii a intervenit la acel moment însă nu s-a ajuns la o rezolvare. Conform presei locale, agresorii sunt extrem de violenți inclusiv față de profesori și au distrus de mai multe ori mobilierul școlii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.