Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Penitenciarul Deva după ce un gardian a fost înjunghiat

penitenciar inchisoare

Conducerea Penitenciarului Deva a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva în cazul deţinutului care a atacat miercuri seara un agent de penitenciar, şef de schimb, în timpul unei operaţiuni în care agresorul ar fi urmat să fie mutat în altă cameră de detenţie, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Deva, cauzele care au dus la producerea acestui incident vor face obiectul unor verificări interne, iar împotriva deţinutului agresor fi dispuse măsuri disciplinare.

Citește și: Un greu din PSD îl face praf pe Liviu Dragnea: ‘Să scăpăm de acest personaj’

"În conformitate cu prevederile legale, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, fiind de asemenea dispuse verificări interne, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor produceri incidentului, urmând şi aplicarea procedurilor disciplinare în cazul deţinutului implicat", se arată într-un comunicat al Penitenciarului Deva.

Agentul de penitenciar care a fost atacat de către deţinut a suferit răni superficiale, însă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva pentru îngrijiri medicale.

"Agentul a suferit o plagă cauzată de o forfecuţă improvizată. Colegul nostru este în regulă", a declarat  purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Deva, Lucian Feraru.

Citește și: Undă verde! O companie-gigant face sute de angajări în România

Un şef de schimb de la Penitenciarul Deva a fost atacat miercuri de către un deţinut, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

Incidentul a avut loc cu puţin înainte de terminarea schimbului, în timp ce se derula o operaţiune de mutare a deţinutului într-o altă cameră de detenţie, a declarat, liderul Sindicatului Independent "Vulturul", Nicolae Grosu.

Starea victimei este stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.