Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta oficială din Rusia: atacul asupra ideologului Kremlinului a fost planificat și comandat

dughin fiica

Uciderea jurnalistei Daria Dugina a fost ordonată, a precizat duminică pentru agenția rusă de stat Tass serviciul de presă al Comitetului de Investigații al Federației Ruse.

Citește și: Breaking | Fiica lui Dughin, ideologul Kremlinului, a murit după ce mașina în care se afla a explodat (Video)

"Ținând cont de datele deja obținute, anchetatorii consideră că infracțiunea a fost planificată și comandată în prealabil", a declarat Comitetul de anchetă.

Președintele Comitetului de Investigații din Rusia, Alexander Bastrykin, a dat instrucțiuni pentru a se transfera dosarul penal privind uciderea politologului și jurnalistei Daria Dugina din regiunea Moscova la biroul central al agenției, a transmis Serviciul de presă al Comitetului de Investigații.

"Președintele Comitetului de Investigații al Rusiei a dat instrucțiuni de a transfera dosarul penal privind asasinarea jurnalistei și analistului politic Daria Dugina [p. "f" partea 2 articolul 105 din Codul Penal rus] pentru continuarea unei investigații prompte, cuprinzătoare și obiective la Direcția principală de investigații a Comitetului de Investigații al Rusiei", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.