Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetat de UEFA și poliția scoțiană, Ondrej Kudela a fost suspendat un meci de Slavia Praga

Evening Standard
UEFA

Ondrej Kudela, fundaşul echipei Slavia Praga, care este anchetat de UEFA şi poliţia scoţiană pentru presupuse abuzuri rasiale, a fost suspendat provizoriu un meci înaintea unei audieri, a anunţat marţi forul fotbalistic european, citat de Reuters, notează Agerpres.

Glen Kamara, mijlocaşul lui Glasgow Rangers, a afirmat că după finalul meciului dintre echipa sa şi Slavia, din returul optimilor Europa League, în tunelul spre vestiare, Kudela i-a adresat jigniri cu caracter rasist.

Kudela a respins acuzaţia şi este susţinut de clubul său. Slavia a afirmat că de fapt Kamara l-ar fi atacat pe Kudela în tunel, aplicându-i o lovitură în zona capului.

Comisia de disciplină a UEFA îl cercetează pe Kudela pentru o posibilă încălcare a reglementărilor forului fotbalistic european în legătură cu rasismul şi alte conduite discriminatorii, precum şi pentru abateri cum ar fi insultarea jucătorilor.

Comisia de disciplină a decis suspendarea provizorie a lui Kudela pentru următorul meci din competiţiile intercluburi organizate de UEFA.

UEFA a indicat că a fost deschisă o procedură şi împotriva lui Kamara, pentru a stabili dacă el este vinovat de agresiune, ceea ce i-ar putea atrage o suspendare de cinci meciuri.

Mai devreme în cursul zilei de marţi, antrenorul secund al Slaviei, Zdenek Houstecky, anunţase că Kudela nu va merge la Londra pentru meciul de joi cu Arsenal din turul sferturilor de finală ale Europa League, din cauza unei viroze şi a faptului că s-a accidentat la nas.

Gareth Bale, atacantul naţionalei Ţării Galilor, l-a lovit cu cotul în faţă pe jucător într-un duel aerian în timpul meciului de săptămâna trecută cu Cehia, din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Kudela nu a jucat în meciul de campionat din weekend cu Zbrojovka Brno (0-0).

În altă ordine de idei, Houstecky a spus că echipa sa nu va conta joi pe fundaşul central Simon Deli, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Unul dintre oamenii de bază ai Slaviei este mijlocaşul român Nicolae Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.