Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BIZAR: Anchetatorul care investighează atacul terorist din Rusia a fost găsit MORT

Serghei Sarapultsev

Serghei Sarapultsev, șeful Departamentului de Investigații Criminale, care investiga atacul terorist de la Perm, a fost găsit mort acasă. Se crede că s-a sinucis după o întâlnire cu conducerea Comitetului de anchetă, la care s-a discutat despre împușcăturile de la Universitatea Perm.

"Astăzi, colonelul Serghei Sarapultsev, șeful Departamentului de investigații al Comitetului de anchetă pentru Teritoriul Perm, s-a sinucis. A fost găsit mort în casa sa", a declarat o sursă agenției TASS. Potrivit sursei, sinuciderea lui Sarapultsev nu este legată de serviciul său. "Conform datelor preliminare, sinuciderea lui Sarapultsev nu este legată de serviciu, în special cu cazul de la Perm", a spus sursa. Circumstanțele și motivele celor întâmplate sunt cercetate. TASS nu are încă un comentariu oficial din partea Comitetului de anchetă.

Vă aducem aminte că un student a împuşcat mortal şase persoane şi a rănit alte 28, luni, într-un atac armat comis la universitatea de stat din Perm, un oraş din centrul Rusiei, înainte de a fi rănit de un poliţist şi arestat.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că atacul armat de luni dintr-un campus universitar din Perm este "o mare nenorocire" pentru Rusia, o dramă soldată cu şase morţi şi 28 de răniţi. Incidentele armate de acest tip s-au înmulţit în Rusia în ultimii ani, ceea ce a dus la înăsprirea legislaţiei privind portul de armă, notează AFP.

Vezi și: ALERTĂ ATAC armat într-o universitate din Rusia - presa locală anunță PATRU victime .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.