Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andi Cristea, atac la Guvern și Președinte după întârzierea adoptării Strategiei energetice a României, care ar putea bloca accesul la fonduri europene

andi cristea

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Andi Cristea, critică guvernul pentru întârzierea cu care va fi adoptată OUG privind Strategia energetică a României 2020-2030.

„Guvernul se pregătește și se “grăbeste” (abia acum!) să adopte OUG cu privire la Strategia energetică a României 2020-2030, conform unui proiect publicat pe site-ul Ministerului Economiei la 19 noiembrie 2020.

În nota de fundamentare Guvernul precizează foarte clar ca motivul urgenței îl repezintă “faptul că neadoptarea acestor măsuri în regim de urgenţă va bloca accesarea fondurilor Europene, începând cu 1 ianuarie 2021”.

Oare pana acum nu se stia acest lucru?

Ar fi trebuit, fiindca e scris negru pe alb în Concluziile Consiliului UE din iulie 2020, unde Președintele a ”obținut” cele “80 de miliarde”, la care nu vom avea acces până ce acest document, care reprezintă o „condiție favorizantă”, pentru accesarea fondurilor din cadrul programelor Europene nu va fi agreat cu Comisia Europeană.

Iar acest lucru e departe de a se întâmpla având in vedere calitatea slabă a documentului. - ex. Serbia e prezentată ca fiind stat membru al Uniunii Europene” a scris Andi Criste pe pagina sa de socializare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.