Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andi Cristea, europarlamentar PSD, după ce Iohannis a refuzat-o pe Olguţa Vasilescu: 'Se leapădă din nou de pălăria instituţională de om de stat'

andi cristea

Europarlamentarul PSD Andi Cristea îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că îşi urmăreşte propriile interese politice inguste prin refuzul de a o desemna pe Lia Olguţa Vasilescu pentru funcţia de ministru al Dezvoltării.

"Prin refuzul de a o numi pe Olguta Vasilescu, Klaus Iohannis crede ca da o noua "presupusa lovitura" PSD, insa de fapt loveste in Romania.

Cum se poate numi o actiune care impiedica functionarea optima a Guvernului in timpul exercitarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene?

Se leapada din nou de palaria institutionala de om de stat si alege sapca politicianului de opozitie cu interese politice inguste, legate exclusiv de alegerile prezidentiale.

#Romaniafarablocaje

#Romaniimeritamaimult", scrie Andi Cristea pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Vasilescu a anunţat că pregăteşte o plângere penală împotriva preşedintelui Klaus Iohannis pentru infracţiunea de abuz în serviciu, după ce acesta a respins numirea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.