Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andre de la Fluminense, pe lista de transferuri a lui Manchester City după ce a impresionat în finala Campionatului Mondial al cluburilor

calcioefinanza.it
manchester city

Manchester City sondează un transfer al mijlocaşului brazilian Andre (Fluminense), care l-a impresionat pe antrenorul campioanei Angliei Pep Guardiola în finala Campionatului Mondial al cluburilor de vinerea trecută, transmite Xinhua.

Manchester City a câştigat trofeul după ce a învins în finală pe Fluminense cu 4-0 la Jeddah, în Arabia Saudită, meci în care Andre Trindade da Costa Neto, pe numele său întreg, a lăsat o impresie bună lui Guardiola. Internaţionalul brazilian de 22 ani este însă dorit şi de alte cluburi precum Liverpool şi Barcelona, conform ziarului O Globo, conform Agerpres.

Andre, cu patru selecţii la Selecao, este un mijlocaş defensiv cu o largă varietate în jocul de pase şi a strâns 164 de meciuri şi patru goluri în tricoul lui Fluminense din 2020, când a fost promovat de la academia clubului la prima echipă.

Mijlocaşul brazilian are contract cu clubul din Rio de Janeiro până în decembrie 2026 şi are o valoare de piaţă de 25 milioane euro, conform platformei online TransferMarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.