Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andre Onana, portarul lui Ajax, s-a reinfectat cu noul coronavirus

Pinterest
coronavirus

Andre Onana, portarul lui Ajax Amsterdam, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la începutul lui august, s-a reinfectat cu noul coronavirus şi nu va putea juca în meciul amical pe care naţionala Camerunului îl va disputa vineri împotriva Japoniei în oraşul olandez Utrecht, a anunţat joi federaţia de fotbal din ţara sa, potrivit EFE.

În afară de Onana, în cantonamentul din Olanda au mai fost depistaţi pozitiv cu Covid-19 trei jucători ai "leilor neîmblânziţi": Joyskim Dawa, fundaşul formaţiei letone Valmiera, Pierre Kunde, mijlocaşul echipei germane Mainz, şi Moumi Ngamaleu, extrema grupării elveţiene Young Boys Berna, adversara lui CFR Cluj în Europa League.

Fără aceşti jucători, Camerunul va avea la dispoziţie doar 17 fotbalişti pentru amicalul cu Japonia. Naţionala africană este antrenată de portughezul Toni Conceicao, fost la CFR Cluj şi FC Braşov.

Rămâne de văzut dacă Onana va putea fi folosit în primul său meci din Liga Campionilor, pe 21 octombrie, contra lui Liverpool, pe Johan Cruyff Arena.

Ajax a fost surprinsă să afle că Onana s-a reinfectat cu coronavirus, scrie ziarul De Telegraaf. Goalkeeperul a fost unul dintre cei treisprezece jucători ai "lăncierilor" care au fost testaţi pozitiv la începutul lui august.

Ajax le-a interzis internaţionalilor săi africani să călătorească pentru a se alătura echipelor lor naţionale în această săptămână, deoarece ar fi fost obligaţi să intre în carantină la întoarcerea în Olanda. În această situaţie au fost ghanezul Mohammed Kudus, marocanii Zakaria Labyad şi Noussair Mazraoui şi burkinabezul Lassina Traore.

Onana a primit însă acceptul clubului, deoarece selecţionata Camerunului efectuează cantonamentul în Utrecht.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.