Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrea Pirlo, fostul mare mijlocaş al naţionalei Italiei, va antrena echipa turcă Fatih Karagumruk

www.agerpres.ro
Andrea Pirlo

Andrea Pirlo, fostul mare mijlocaş al naţionalei Italiei, a semnat un contract pe un an pentru a antrena echipa Fatih Karagumruk, a anunţat duminică gruparea din prima divizie a campionatului de fotbal al Turciei, citată de AFP.

"Pirlo a semnat un contract care face din el un membru al Karagumruk pentru un an începând din 1 iulie", a indicat gruparea din Istanbul pe Twitter, publicând o fotografie a campionului mondial italian din 2006 în faţa logo-ului clubului.

Fost conducător de joc al lui Juventus Torino şi AC Milan, Pirlo, în vârstă de 43 de ani, a antrenat-o în stagiunea 2020-2021 pe Juve, cu care a câştigat Cupa şi Supercupa Italiei, însă nu a reuşit decât un loc 4 în Serie A, "Bătrâna Doamnă" fiind eliminată în optimi de finală în Liga Campionilor, potrivit Agerpres.ro.

Fatih Karagumruk a încheiat pe locul 8 ultima ediţie de campionat. Echipa a fost antrenată în prima parte a sezonului trecut de un compatriot al lui Pirlo, Francesco Farioli. şi are în lot mai mulţi italieni, ca portarul Emiliano Viviano sau extrema Fabio Borini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.