Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma, emoții URIAȘE pentru tatăl și fratele său: Sunt în Italia, mă rog la catolici

andreea cosma

În aşteptarea unei soluţii definitive în dosarul lui Vlad şi Mircea Cosma, Andreea Cosma a precizat, pentru MEDIAFAX, că aşteaptă decizia într-o biserică din Italia şi că se roagă până la pronunţarea unei sentinţe.

„Eu sunt în Italia, mă rog la catolici. Sunt în biserică, aştept aici rezultatul. Eu sunt singura care crede că iau achitare (Vlad şi Mircea Cosma, n.r.). Ţii minte când a picat 7 ore, 7 minute şi 7 secunde (durata ultimului termen de la Curtea Supremă, n.r.), tot şapte îngeri sunt şi aici, i-am numărat. Şapte e cifra lui Dumnezeu. Ce pot să cred altceva, că mă rog de când i-a luat, de patru ani. Doar nu mă păcăleşte credinţa”, a spus Andreea Cosma pentru Mediafax.

Aceasta a mai precizat că tatăl şi fratele ei aşteaptă hotărârea în România. Astfel, deputatul PSD dezminte informațiile Digi24 potrivit cărora fostul deputat Vlad Cosma și tatăl său, Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, nu se află în acest moment în țară, ci în Italia.

Judecătorii instanţei supreme vor anunţa, luni, decizia definitivă în dosarul în care Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de corupţie. DNA a cerut pentru cel dintâi condamnarea la 4 ani şi 8 luni de închisoare, în vreme ce pentru cel din urmă menţinerea primei pedepsei de 8 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.