Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Esca MĂRTURISEȘTE: Da, m-au BĂTUT!

Andreea Esca

Jurnalista Andreea Esca trece la capitolul confesiuni și recunoaște că în tinerețe a fost bătută de antrenorii pe care îi avea la cursurile de înot. Ea susține că a avut și profesori buni, dar și alții care nu știau cum să îi învețe pe copii decât cu violență.

Citește și: Ion Cristoiu lansează un scenariu INCENDIAR: mișcare DECISIVĂ pe scena politică

Citește și: Parlamentarii PNL, atac la conducerea partidului: Când prostia și paranoia preiau conducerea!

Citește și: VIDEO - Delia a RĂZBUFNIT: răspuns VIRULENT pentru părinții care o acuză

”Alții dădeau, da, toți cei pe care i-am avut în continuare. Eu nu știu oameni care să fi făcut performanță altfel în România. Ne dădeau câte una peste fund, ca la cal. Cu șnurul de la fluier, ud, când ne dădeau una peste fundul gol, cu apă, să vezi ce viteză luam! Sau cu șlapul ud… Cel puțin în perioada aceea nu era un alt fel de a-i face pe copii să meargă mai repede decât pot ei natural. Așa era atunci!", a declarat Andreea Esca, pentru revista Tango.

Intrebata daca nu o deranja acest mod de lucru cu cei mici, stirista a raspuns franc: "Nu, pe mine nu m-a deranjat. N-am cunoscut alte metode. Mi se părea că nu poți să faci un lucru nenatural prin niște metode naturale. Când nu mai poți, trebuie să se întâmple ceva ca să mai poți. O altă metodă care nu știu dacă funcționa la toți: primeam niște ciocolată, niște bucățele în poleială…Eram ca niște cai dresați să se ridice în două picioare. Eram foarte fericiți când scoteam timpi buni, că primeam ciocolată din aceea. Iar cantonamentele prin țară erau ca niște tabere în care făceam antrenamente de dimineață până seara!", a spus Andreea Esca pentru revista Tango.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.