Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Esca rupe tăcerea: Da, am fost bolnavă de COVID-19, eu, soțul și copilul / Care au fost simptomele

protv.ro
Andreea Esca

Andreea Esca a povestit luni la ProTv cum a aflat că are coronavirus și ce simptome au avut ea, soțul ei și băiatul lor.

„Bine va gasesc. Da, am fost bolnava de COVID-19. Atat eu, sotul meu cat si unul dintre copii, multumita lui Dumnezeu si unor oameni extraordinari, suntem bine si avem un rezultat negativ azi toti trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodata nu te astepti sa ti se intample tie. Primul care s-a imbolnavit a fost sotul meu. Avea de doua zile febra foarte mare, initial am asociat-o cu o problema mai mult gastrica, ne-am gandit ca are enterocolita, toxinfectie alimentara. Numai ca mi s-a parut ciudat ca era a treia zi cu febra mare aproape de 40 de grade. De obicei facea o singura zi. Atunci am chemat salvarea, ne-am facut testul, el a iesit pozitiv, eu negativ. I-am facut testul biatului, si el a iesit pozitiv, nu avea alt simptom decat ca il durea putin gatul. S-au internat amandoi. Fiica noastra a iesit negativ. Ei doi s-a internat la Victor Babes, amandoi in acelasi salon.

La mine au aparut simptomele dupa vrei 5 zile. Ma miram ca eu nu am. Intr-o zi facand ceva de mancare, faceam cartofi cu usturoi si mi-am dat seama ca nu simt mirosul de la usturoi. Am inceput sa testez parfumuri foarte puternice pe care le aveam in casa. Apoi mi-am dat seamna ca mi-am pierdut si gustul”, a declarat Andreea Esca.

Citește și: Ex-director IML, Vladimir Beliș, atrage atenția: Autopsia în cazul COVID-19 ar trebui să fie obligatorie din două motive .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.