Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Mitu, Cristina Dinu şi Ilinca Amariei s-au oprit în sferturile turneului ITF de la Heraklion

club-de-sport.ro
tenis

Jucătoarele române de tenis Andreea Mitu, Cristina Dinu şi Ilinca Amariei au pierdut meciurile disputate, vineri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Heraklion (Creta), dotat cu premii totale de 40.000 de dolari.

Mitu (32 ani, 264 WTA) a fost învinsă de rusoaica Ekaterina Makarova (27 ani, 184 WTA), a doua favorită, cu 7-6 (7/5), 6-2. Mitu, care a condus cu 4-0 în primul set, a mai fost învinsă de Makarova în septembrie, în sferturi la Slobozia, cu 6-3, 4-6, 6-3, potrivit Agerpres.

Cristina Dinu (30 ani, 291 WTA) a fost întrecută în sferturi de jucătoarea nord-macedoneană Lina Gjorcheska (29 ani, 189 WTA), a treia favorită, cu 6-1, 6-0, în 64 de minute. Gjorcheska are acum 4-2 în meciurile directe.

Ilinca Dalina Amariei (21 ani, 378 WTA) a fost învinsă de jucătoarea spaniolă Leyre Rromero Gormaz (21 ani, 304 WTA), cu 6-4, 3-6, 6-0, după o oră şi 55 de minute.

La dublu, Oana Gavrilă şi grecoaica Sapfo Sakellaridi, principalele favorite, s-au calificat în finală, după ce au trecut în penultimul act de Ilinca Dalina Amariei şi Andreea Mitu, capi de serie numărul patru, cu 7-6 (7/5), 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.