Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Mitu s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Oeiras. Alexandra Dulgheru, învinsă la simplu

andreea mitu

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu şi belarusa Lidia Morozova, principalele favorite ale probei de dublu, s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Oeiras (Portugalia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după două victorii obţinute în aceeaşi zi.

Mitu şi Morozova au trecut în primul tur de franţuzoaicele Chloe Paquet/Diane Parry, cu 6-2, 7-5, iar în sferturi au câştigat în faţa cuplului Eden Silva (Marea Britanie)/Kimberley Zimmermann (Belgia), cu 6-4, 7-6 (5), potrivit agerpres.ro.

În penultimul, Mitu şi partenera sa le vor înfrunta pe Natela Dzalamidze (Rusia) şi Valentini Grammatikopoulou (Grecia).

La simplu, Alexandra Dulgheru (31 ani), revenită recent în circuit după o absenţă de aproape doi ani, a fost învinsă în optimi de principala favorită, slovena Polona Hercog (30 ani, 76 WTA), cu 6-4, 1-6, 6-4, după două ore şi 35 de minute.

Dulgheru, care a făcut şapte duble greşeli în acest meci, este condusă acum cu 3-2 în meciurile directe, dar precedentul duel a avut loc în urmă cu zece ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.