Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Paul, atac la Liviu Dragnea: A ratat problemele cheie

Liviu Dragnea

Andreea Paul, prim-vicepreședinte PNL, lansează un atac la noul președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, Deputata PNL comentează vizita lui Dragnea în Satu Mare, unde a vorbit doar despre politică, fără a se implica și în rezolvarea problemelor pe care le are comunitatea locală.

”La Satu Mare, domnul Liviu Dragnea a cerut păstrarea vechilor gărzi ale PSD, dar a ratat rezolvarea problemelor cheie generate tocmai de incompetența colegilor săi. PSD, în Satu Mare, este condus de Mircea Govor, cel care a fost înregistrat când amenința preoții, nevestele lor și funcționarii publici în campania prezidențială din 2014 că nu le mai ”dă” nimic - presa centrală a redat complet declarațiile lui.

În Călinești Oaș, primarul Gheorghe Copil, alt ”performer” pesedist, rămâne și el în prima linie. Au trecut mult peste 100 de zile de când angajații primăriei din Călinești Oaș nu și-au încasat salariile din cauza popririi conturilor, în urma fraudelor primarului din proiectul cu finanțare europeană pentru alimentarea cu apă, asfaltare și canalizare a comunei. De peste 5 luni nu s-au achitat facturile pentru colectarea gunoiului, iar comuna a fost avertizată că, de la 1 august, va fi invadată de gunoaie. De asemenea, furnizorii de energie electrică amenință cu întreruperea curentului la stația de alimentare cu apă a comunei. Așadar, problemele sunt grave în urma crizei financiare generate de minciunile din declarațiile pe proprie răspundere, de abuzurile și deturnările de fonduri ale primarului PSD, în urma notificărilor Direcției de Control și Antifraudă din cadrul APDRP.

Aceasta este ”dezvoltarea” despre care domnul Dragnea nu a vorbit în Satu Mare și de care PSD este direct responsabil.”, e comentariul făcut de Andreea Paul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.