Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Răducan: Este îngrijorător, este destul de trist că gimnastica românească stă în Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

www.forbes.ro
Andreea Răducan

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a declarat, marţi seară, la lansarea programului "Hai cu noi în ţara campionilor", că este trist că gimnastica românească se bazează în prezent doar pe Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu.

"Este îngrijorător, este destul de trist, chiar dacă vorbesc despre doi mari campioni, care au demonstrat că pot face performanţă. Sper eu să fie în continuare un exemplu pentru cei care intră în sala de gimnastică, aşa cum am avut şi eu exemple. De asta mi-aş dori să am alături de mine foste campioane cărora copiii să le poată adresa întrebări. Ar fi fost nevoie să începem acest gen de proiecte mai devreme. Sunt în contact cu toate colegele mele. Îmi doresc să am alături foşti campioni care pot aduce plus valoare muncii noastre", a declarat Răducan, potrivit News.ro.

Citește și: Prima reacţie a Cristinei Neagu după victoria în faţa Spaniei: Mulţumim oamenilor minunaţi care au stat să ne susţină până la această oră

Andreea Răducan susţine că echipa sa de la federaţie trebuie să recunoască existenţa unor problema şi să găsească cele mai potrivite modalităţi de a le rezolva. "Simt că e o presiune şi pentru mine şi pentru staful federaţiei şi pentru sportivi şi e normal. Trebuie să ne asumăm toţi acest pas pe care vrem să-l facem. Trebuie să fim conştienţi că sunt probleme, să recunoaştem şi să găsim căile cele mai potrivite pentru a le rezolva. Acesta este motivul pentru care am dorit să ne întâlnim cu toţi oamenii care iubesc gimnastica, pentru că avem nevoie de sprijin. Îmi doresc să ajungem să nu ne mai plângem că nu avem fetiţe în sălile de gimnastică, toţi trebuie să ne dăm silinţa să găsim aceşti sportivi care vor să facă performanţă. Eu cred nu am uitat cu toţii să facem gimnastică, nu ne-am pierdut talentul la gimanstică. Sunt antrenori care au un mare talent, este o problemă cu remuneraţia acestor oameni, pe care încercăm să o rezolvăm".

Federaţia Română de Gimnastică a lansat, marţi, programul "Hai cu noi în ţara campionilor", program de selecţie naţională a micilor gimnaste şi gimnaşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.