Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Roşca a câştigat ambele titluri la turneul ITF de la Heraklion

www.prosport.ro
Andreea Roșca

Jucătoarea română de tenis Andreea Amalia Roşca a câştigat, luni, titlurile atât la simplu, cât şi la dublu, în turneul ITF de la Heraklion (Creta), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

La simplu, Andreea Roşca (21 ani, 515 WTA), cap de seri numărul şapte, a dispus în finală de italianca Martina Colmegna, cu 6-0, 6-1, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

În primul tur, Roşca a trecut de japoneza Miyabi Inoue cu 3-6, 6-1, 6-2, în optimi a dispus de Mell Elizabeth Reasco Gonzalez (Ecuador), cu 6-3, 6-2, în sferturi s-a impus în faţa franţuzoaicei Selena Janicijevic, cu 6-4, 6-3, iar în semifinale a câştigat meciul cu Ani Amiraghian (Armenia), cu 6-1, 6-2.

La dublu, Andreea Roşca şi Ioana Loredana Roşca, principalele favorite, au obţinut victoria în primul tur cu 6-2, 6-2 în faţa cuplului Sada Nahimana (Burundi)/Sapfo Sakellaridi (Grecia), în sferturi au trecut de perechea Ani Amiraghian (Armenia)/Martina Spigarelli (Italia), cu 6-3, 6-3, în semifinale au câştigat cu 6-1, 6-1 contra perechii româno-croate Oana Gavrilă/Oleksandra Oliynykova, iar în finală le-au învins pe italiencele Martina Colmegna/Melania Delai, cu 6-4, 6-4.

Andreea Roşca şi-a trecut în palmares al doilea său titlu ITF la simplu în 2020, după ce primul l-a obţinut în Antalya. Ea are şi trei titluri la dublu în acest an, toate la Heraklion, două alături de Ioana Loredana Roşca şi unul alături de Oana Gavrilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.