Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Vereş s-a clasat pe ultimul loc în finala probei de individual compus desfăşurată în cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică ritmică

www.agerpres.ro
gimnastică ritmică

Sportiva română Andreea Vereş s-a clasat pe locul 18, ultimul, în finala probei de individual compus desfăşurată sâmbătă în cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică ritmică de la Kitakyushu (Japonia), în timp ce medalia de aur a revenit rusoacei Dina Averina, conform agerpres.

Andreea Vereş a obţinut în finala de la individual compus un total de 85,150 puncte, după ce a fost notată cu 21,500 la cerc, 20,950 la minge, 22,450 la măciuci şi 20,500 la panglică, note mult mai mici decât cele din concursul de calificare în care a ocupat locul 15.

Titlul mondial a fost cucerit de rusoaica Dina Averina cu 108,400 puncte, urmată pe podium de Alina Harnasko (Belarus) - 105,300 şi de o altă sportivă din Rusia, Arina Averina - 103,200 puncte.

Dina Averina a câştigat al patrulea ei titlu mondial la individual compus după cele din 2017, 2018 şi 2019. Ea este vicecampioană olimpică la Tokyo la individual compus. Rusoaica are în palmares 18 medalii de aur mondiale şi 10 de aur europene.

Sportivele române nu au reuşit nicio calificare în finalele pe obiecte, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Andreea Verdeş, locul 13 la măciuci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.