Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu: Bucureștenii din Sectorul 3 își pot steriliza și microcipa gratuit animalele de rasă comună / VIDEO

Cristi Șelaru
caine caini catei

PNL  Sector 3, la inițiativa medicului Andrei Baciu și a Hildei Tudora, Protecția Animalelor CJ Ilfov,  a lansat un program de microcipare și sterilizare gratuită pentru câinii din rasa comună și metișii deținuți de persoane fizice rezidente în Sectorul 3. Programul este finanțat integral din bugetul local.

 

Bucureștenii din Sectorul 3 își vor putea steriliza și microcipa gratuit animalele de rasă comună, după ce proiectul, inițiat la propunerea consilierilor PNL Sector 3 și la inițiativa lui Hilde Tudora, deja cunoscută pentru acțiunile pe care le face pentru bunăstarea animalelor, a fost adoptat în ședința Consiliului Local Sector 3.

Sterilizarea și microciparea câinilor de rasa comună este o obligație prevăzută de lege și presupune costuri destul de ridicate. De acum, prin inițiativa PNL, acest lucru este gratuit în sectorul 3.

În urma aprobării inițiativei propuse de PNL, Primăria Sectorului 3 trebuie să elaboreze procedura de inregistrare și implementare.

PNL Sector 3 pune la dispoziția cetățenilor o platformă unde pot să-și înregistreze câinele iar informațiile sunt transmise către autoritățile locale. De asemenea, proprietarii vor fi informați cu prioritate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.