Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu, după incendiile din zona retrocedată a Parcului IOR: Nimeni nu mișcă nimic. Solicit tuturor instituțiilor cu atribuții intervenția fermă

Andrei Baciu

Andrei Baciu, după incendiile din zona retrocedată a Parcului IOR: Nimeni nu mișcă nimic. Solicit tuturor instituțiilor cu atribuții intervenția fermă

Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3, s-a arătat revoltat după cele Două incendii în interval de doar câteva zile din zona retrocedată din Parcul IOR.

"Nimeni nu mișcă nimic. Solicit tuturor instituțiilor cu atribuții intervenția fermă pe această temă.

A trecut mai bine de o lună de când am cerut Primăriei Generale exproprierea pentru cele 11 hectare retrocedate din Parcul IOR. Am avertizat că aceasta este singura soluție, dar responsabilii au ales să ignore problema.

În schimb, în tot acest timp s-au produs două incendii, la interval de doar câteva zile. Ce așteptăm oare?

Vorbim totuși de două incendii în inima Bucureștiului. Într-o zonă în care circulă oameni, în care trec copii. Este totuși de neconceput ca două incendii să apară la intervale de câteva zile, cu toate riscurile pentru cei care trăiesc în zonă. Încă ceva, PNL Sector 3 a depus o hotărâre de Consiliu Local prin care solicită înființarea unui post de poliție locală. Care nici până astăzi nu a apărut.

Hai să facem ce trebuie pentru ca bucureștenii să fie în siguranță", a declarat Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3.

Reamintim că PNL Sector 3 desfășoară o campanie pentru recuperarea celor 11 hectare de teren retrocedate din Parcul IOR. De asemenea, luna trecută, pe data de 16 iunie, PNL Sector 3 a reușit să promoveze o hotărâre de Consiliu Local prin care solicită oficial Consiliului General al Capitalei, Primăriei Capitalei, să demareze procedurile de expropriere pentru recuperarea celor 11 hectare de parc retrocedate.

În același timp, PNL Sector 3 desfășoară o campanie de strângere de semnături pe această temă. Petiția a fost semnată deja de câteva mii de bucureșteni (https://pnlsector3.ro/index.php/luptam-pentru-parcul-ior).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.