Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu, după înlocuirea lui Valeriu Gheorghiță: Vaccinarea anti-Covid se va transfera în scurt timp la medicii de familie

gov.ro
Valeriu Gheorghiță Andrei Baciu

Secretarul de stat Andrei Baciu (PNL), numit în locul lui Valeriu Gheorghiță la conducerea CNCAV, anunță miercuri că vaccinarea împotriva coronavirusului va fi transferată „în câteva săptămâni” către medicii de familie.

„Am preluat responsabilitatea de a conduce Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea cu obiectivul clar definit de a asigura transferul activității de vaccinare anti-COVID de la tip „campanie” către Programul Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății desfășurat prin cabinetele medicilor de familie. Această tranziție va dura câteva săptămâni, timp în care toți cei care doresc să se vaccineze vor putea să o facă în continuare în cele mai bune condiții, într-un mediu sigur, susținut de profesionalismul personalului medical”, a scris Baciu pe pagina lui de Facebook.

„Vaccinarea anti-COVID va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății”, a adăugat acesta.

Baciu spune că a avut o colaborare foarte bună cu Gheorghiță.

„E o responsabilitate importantă și îi mulțumesc premierului Nicolae Ionel Ciucă pentru încrederea acordată. Am avut o colaborare foarte bună cu colegul și prietenul meu, Valeriu Gheorghiţă, în cadrul echipei CNCAV. A fost o muncă într-o echipă extraordinară, pe care o vom duce la bun sfârșit în săptămânile care urmează”, a precizat noul coordonator CNCAV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.