Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Baciu și sectanții lui Vlăduț/ OPINIE

www.facebook.com
andrei baciu

Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății. Știrea a tulburat serios lumea fanilor USR-PLUS și mai cu seamă a ”sectanților lui Vlăduț”.

Pe lângă Florin Cîțu, pe rețelele de socializare, ”sectanții lui Vlăduț” au pornit un adevărat măcel împotriva lui Andrei Baciu, secretarul de stat care a primit misiunea de a se așeza pe jilțul lui Vlad Voiculescu. Nici nu mai contează că cineva trebuie să gestioneze lucrurile în perioada cât se joacă băieții pe scena politică, căci Baciu se face vinovat de curajul de a se fi așezat, ba nu, de a fi călcat prin locurile unde a trecut Vlad Voiculescu, purul și inamovibilul Vlad Voiculescu.

Ca în multe astfel de situații, când cineva trebuie musai executat, se caută puncte vulnerabile. La Andrei Baciu s-au găsit fotografiile din tinerețe, când a fost fotomodel. De aici, dă-i și luptă! Ce mai contează că de atunci încoace personajul a fost ministru, secretar de stat sau că are pregătire medicală și profesională? Nu, totul se reduce la câteva fotografii.

În prezent, Andrei Baciu este adjunctul lui Valeriu Gheorghiță la Comitetul Național de Vaccinare împotriva Covid-19. Între atâtea lucruri care merg prost în România, totuși campania de vaccinare merge neașteptat de bine și de organizat, pentru modul în care suntem obișnuiți în țara noastră.

Contează oare acest aspect? Contează oare că a fost pus un om care știe cum stă treaba cu vaccinarea într-o perioadă în care obiectivul public asumat de Guvern este să crească capacitatea de vaccinare? Nu, contează doar faptul că a îndrăznit să calce pe urmele lui Vlăduț.

Dacă ne uităm la bilanțul lui Vlăduț, ei bine, ne îngrozim. La propriu lasă în urma sa o mulțime de cadavre. Bineînțeles, nu este autorul direct, dar autor moral este cu siguranță. Tragediile s-au petrecut când Vlad Voiculescu era în post, nu în altă perioadă și asta este regula jocului politic: cine ocupă scaunul, are și beneficii, dar și răspunde când se întâmplă nefăcute.

P.S. În aceste zile contează mai mult cât de lung ai părul, nu cât de mult gândești.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.