Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru anunță falimentul lui Mark Zuckenberg: Mutați-vă pe Twitter, că pe Meta e numai prostie

digi24.ro
andrei caramitru

Petreceți cam mult timp pe telefon și pe rețele de socializare? Ce să zicem, e o plăcere de la care se pare că omul modern se poate abține din ce în ce mai greu. Dacă unii români însă cască ochii degeaba pe Facebook sau Instagram, Andrei Caramitru spune că el face bani serioși stând degeaba și sfătuiește populația să se ledepe de prostia de pe Facebook, cunoscut mai nou ca și Meta.

"Ok deci am ieșit din block de 30 de zile inteleg. No bine. Am fost blocat ca am comentat la mine aici pe pagina cuiva ca ”ăștia nici dacă se dau cu scăfârlia de bară tot nu înțeleg”. Asta e ceva gen hate speech .
Nu e bai. Am stat pe twitter unde sunt si acum si unde măcar citesc chestii inteligente si postez mai mult decât aici. Si oricum - Zuck s-a prebusit a pierdut așa doar vreo 50% din avere in ultimele 30 de zile. Eu sunt de mult Short pe meta așa ca am câștigat mulți bani fără sa fac nimic, privind cu stupefacție cum aplicația asta mizerabila se duce in cap.
O sa mai scriu si pe aici ca sa ma aflu in treaba, orice as face oricum voi fi blocat in max 7-9 zile iar. nu e nimic, rămân short pe Meta pana da faliment si dispare de tot porcăria asta. Asta e.
Mutati-va totuși domne odată pe twitter ca suntem prea putini acolo ce naiba. Hai ca va ia 10 minute sa va prindeti care e chestia. Va zic io ca măcar va luminati la minte așa, ca aicea e numai tâmpeală. Si elon ăla e cam periculos dar măcar e uman, te distrezi cu el, si nu e tampit deloc. Nu ca roboțelul defect de aici", scrie Caramitru pe Facebook.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.