Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, consilier al preşedintelui USR, visează la procese politice: 20 de ani de închisoare pentru toţi liderii PSD

digi24.ro
andrei caramitru

Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, ar vrea să-i vadă pe toți liderii Partidul Social Democrat la închisoare. Într-o postare pe Facebook el a făcut trimitere în acest fel la Dosarul Revoluției, în care procurorii spun că Ion Iliescu a comis un act de trădare prin solicitarea intervenției militare din partea URSS.

Citește și: Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, PRIMIȚI cu FANFARĂ, la Suceava

"Asta e știrea zilei de azi (așteptata de 30 de ani). Adevarul iese întotdeauna la lumină.

Știrea anului 2021 sunt sigur că va suna așa: “Dosarul PSD: procurorii susțin că lotul inculpaților, membri in conducerea guvernului și parlamentului din perioada 2017-2020, a colaborat cu agenți ai Rusiei pentru destabilizarea constituțională și economică a țării, favorizând interesele economice ale Rusiei in detrimentul României - fapte prevăzute de art 394 CP. Procurorii cer pedeapsa maxima - 20 de ani. Inculpații rămân in arest preventiv.”", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Aceasta nu este singura ieșire controversată a lui Andrei Caramitru. El a comparat Holocaustul cu situația actuală a României. După ce a primit numeroase critici în mediul online, Caramitru a schimbat cuvântul “Holocaust” cu termenul “genocid”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.