Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru îl taxează dur pe Klaus Iohannis, după cazul militarului care a leșinat lângă șeful statului

andrei caramitru

Fostul consilier al lui Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale, a facut o comparatie între cazul militarului care a leșinat joi lângă șeful statului și celebra scena a paltonului.

„Cum sa cadă cineva, un militar, din picioare in fața ta, venit acolo pentru tine, și să nu schițezi nici un gest nimic? Să nu te intereseze? In schimb, acum câțiva ani, să te enervezi imediat când alt militar nu e exact lângă tine să îți ia paltonul... Empatie, ego, probleme mari...”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

În timpul discursului ținut de Klaus Iohannis, joi, la Constanta, de Ziua Marinei, un militar american aflat in spatele sefului statului a lesinat. Unul dintre colegi fuge prin spatele președintelui după targă. În acest timp, șeful statului își continuă discursul, iar soldații încearcă să îi acorde prim ajutor militarului. După încheierea alocuțiunii șefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leșinat. Rămâne neclar dacă președintele a observat sau nu incidentul.

Pe 10 februarie 2015, la scurt timp după ce a ajuns președinte, Klaus Iohannis a mers la Paris si la aterizarea aeronavei prezidentiale s-a dus spre limuzina oficiala care il astepta langa scara avionului. Presedintele a ajuns singur la usa limuzinei, fara sa-l secondeze vreun membru al delegatiei sau organizator, si-a scos singur haina si, dupa ce a asteptat cateva secunde sa i-o ia cineva, a trantit-o pe capota masinii.

Citește și: ANALIZĂ - PSD are 44,3% din mandate în Parlament, înaintea sesiunii extraordinare. Majoritatea guvernamentală atârnă de un fir de ață .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.