Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru lansează o ipoteză incendiară, după ce dronele rusești ar fi căzut în România: Ceva ciudat se întâmplă!

digi24.ro
andrei caramitru

Andrei Caramitru lansează o ipoteză extrem de interesantă, după ce oficialii ucraineni au anunțat că drone rusești s-au prăbușit pe teritoriul României, iar oficialii români au negat acest lucru. Caramitru consideră că oficialii din România au primit ”ordin de sus” să mușamalizeze toată chestiunea pentru că NATO nu vrea să-și asume un conflict deschis cu Rusia.

Premierul României neagă faptul că drone rusești s-au prăbușit în România.

”Ciudata treaba. Subit, e liniște totala in toată presa tot ba chiar si aici pe FB pe 3 teme absolut esențiale :

- atacul cu drone rusești unde una a căzut pe teritoriul României (degeaba zic ei ca nu nu - probabil la ordin NATO - exista filmări si tot). Nici un jurnalist nimeni nu a mers acolo. Batista pe țambal total. Sa nu escaladăm !

- taxele mărite si reducerile de la bugetari. E o liniste totala, subită, după marele scandal de acum câteva saptamani. Liniște maximă.

- gpl-ul si ce se întâmpla cu administratorii firmei ăleia + cine/ce mama naibii a cauzat explozia (cum sa nu crezi in terorile conspirației cu bombe si altele dacă după atâta timp nu exista nici o informație oficială, dovezi ceva). Tacere, mucles total.

Ordin de mai sus, altfel nu îmi explic. Ciudata treaba.

Ps: dacă se poate controla așa de eficient totul, înseamnă ca propaganda putinista de la AUR si acoliți e sustinuta direct de stat, altfel nu îmi explic.”, scrie Andrei Caramitru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.