Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru: Vasilica intră în turul 2, PSD crește spre 30%. Așa - câștigă Iohannis

National.ro
caramitru andrei

Andrei Caramitru, membru în comisia USR-PLUS de elaborare a programului de guvernare, spune că există pe scena politică un plan pentru „anestezierea” electoratului astfel încât PNL și PSD să iasă câștigătoare din alegerile prezidențiale și-l acuză pe Iohannis că pune umărul la acest „calcul”.

„Cum vor să ne anestezieze. Țineți minte campania din 2016 de la parlamentare? Dragnea care apărea pe la TV ca un tehnocrat civilizat și arata chart-uri de powerpoint? Vorbea de seriozitate și direcție Europeană? Nimeni din media nu îl ataca (deși toată lumea știa de TelDrum și ce fel de om este). PNL care făcea un non-combat total (nici nu țin minte sa fii venit cu vreo propunere sau ceva). Și atacurile cu “guvernul 0” și “Ciolos fiul lui Soros” ca sa demobilizeze opoziția? Rezultatul a fost o participare foarte mica la vot și PSD care a câștigat 45%.

Acum văd același lucru înainte de prezidențiale. Vasilica încearcă sa ne spună ca PSD e ok, e civilizat acum. Iohannis nu a dat nici măcar un interviu ceva. Nu se știe unde este. Barna e atacat și diabolizat de toată media (in schimb Iohannis și Vasilica sunt protejați, mai nimeni nu îi critică)

Calculul e simplu. Încearcă sa va antestezieze. Sa stati acasă, sa nu mai fie cine știe ce emoție. Așa - câștiga Iohannis. Vasilica intra in turul 2 și creste PSD-ul iar spre 27-30%. Câștiga și PNL si PSD. USL si sistemul sunt in siguranță așa. Nu va lăsați pacăliți de ei. Nu le faceți jocurile. Votul acum este mai important decât la europarlamentare. Trebuie sa schimbam sistemul și asta trece - obligatoriu - prin câștigarea prezidentialelor. Se poate doar dacă ieșim iar toți la vot”, a scris Caramitru pe Facebook.

Citește și: SURSE - Blocaj în coaliție: 'Noi decontăm guvernarea' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.