Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Blocaj în coaliție: 'Noi decontăm guvernarea'

Ședința coaliției PSD-ALDE a rămas, luni, în coadă de pește. Partenerii de la Palatul Victoria au în continuare viziuni diferite despre guvernare, spun surse din coaliție pentru STIRIPESURSE.RO.

ALDE a cerut restructurarea Guvernului (mai puține ministere și vot în Parlament), plus un set de modificări în programul de guvernare. PSD vrea doar remaniere simplă și nu este de acord cu toate măsurile guvernamentale propuse de echipa lui Călin Popescu Tăriceanu.

Surse din PSD au spus STIRIPESURSE.RO că discuțiile cu ALDE vor continua „de oricâte ori este nevoie până găsim o soluție convenabilă” și că este EXCLUS ca PSD să dea afară ALDE de la guvernare.

În același timp, spun surse din PSD, social-democrații spun că este firesc ca ei să aibă ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește schimbările de miniștri și ajustarea programului de guvernare. „Noi, PSD, suntem ținta atacurilor la guvernare, mai puțin ALDE. Dacă noi decontăm, avem dreptul să ne și asumăm decizii”, au zis sursele citate.

De cealaltă parte, surse din partidul lui Tăriceanu spun că fără ei PSD nu are majoritate așa că trebuie să discute de la egal la egal.

Citește și: Viorica Dăncilă: Victor Ponta știe doar să distrugă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.