Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru, despre Viorica Dăncilă: 'Trebuie să o reevaluăm'

andrei caramitru

Andrei Caramitru, una dintre cele mai vehemente voci anti-PSD din ultimii ani, surprinde din nou opinia publică. El este de părere că fostul premier al României, Viorica Dăncilă, trebuie văzut și din altă perspectivă.

„Trebuie sa o reevaluăm pe Vasilica Dăncilă! Eu cred ca e mai bine cu o proasta neconflictuală decât cu niște prosti hiper-agresivi”, a spus Andrei Caramitru.

Precizarea acestuia vine după ce ieri a precizat că Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD, „e mult mai rațional și de bun simț decât ăștia” (mai multe aici).

Andrei Caramitru a fost consilier al președintelui USR de la acea dată, Dan Barna. Ulterior, acesta s-a retras din politica activă a USR și a devenit un critic al conducerii partidului.

Guvernul Cîțu a fost demis în Parlament după ce 281 de parlamentari PSD, USR și AUR au votat moțiunea de cenzură. Președintele Klaus Iohannis a amânat pentru săptămâna viitoare consultările cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.