Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Chiliman a fost ACHITAT

andrei chiliman duba

Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, a fost achitat de magistrații de la Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu e definitivă.

Andrei Chiliman a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unei autorizatii pentru o terasa.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Petrica Marius Ionescu, la data faptelor director executiv al Directiei Utilitati Publice din cadrul Primariei Sector 1, si Georgiana Constantina Derdene, sef serviciu in cadrul Serviciului Utilitati Publice din cadrul Primariei Sector 1 Bucuresti la data faptelor.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, la data de 16 octombrie 2014, Andrei Chiliman, Petrica Marius Ionescu si Georgiana Constantina Derdene, in exercitarea atributiilor de serviciu, au emis o autorizatie de functionare pentru o terasa amplasata pe teren proprietate privata, prin care s-a autorizat ca o societate comerciala sa desfasoare activitate de alimentatie publica in unitatea tip terasa, cu incalcarea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 181/28.11.2013.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Procurorii sustin ca autorizatia a fost eliberata de Chiliman fara acordul unora dintre vecinii perimetrali direct afectati, desi cunostea opozitia ferma si explicita a acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.