Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Chiliman, trimis în judecată

chiliman2

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, a fost trimis în judecată marți, 6 octombrie, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea unei autorizații pentru o terasă.

Au mai fost trimiși în judecată Petrică Marius Ionescu, director executiv al Direcției Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 1, și Georgiana Constantina Derdene, șef serviciu în cadrul Serviciului Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 1 București.

Fostul primar împreună cu Petrică Marius Ionescu și Georgiana Constantina Derdene au emis, pe 16 octombrie 2014, o autorizație de funcționare pentru o terasă amplasată pe teren proprietate privată, prin care s-a autorizat ca o societate comercială să desfășoare activitate de alimentație publică în unitatea tip terasă, cu încălcarea Hotărârii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 181/28.11.2013.

Autorizația eliberată nu avea acordul unuia dintre vecini, deși acesta și-a exprimat dezacordul de nenumărate ori. Dosarul se va judeca la Judecătoria Sectorului 1 București.

Andrei Chiliman mai este implicat într-un alt dosar, unde este cercetat pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.