Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Gerea, avertisment pentru Iohannis: 'Agentul Petrov a făcut carieră lustruind și periind nume grele, doar pentru a le înfige mai apoi cuțitul în spate'

Andrei Gerea

Deputatul ALDE Andrei Gerea îi transmite un avertisment președintelui Klaus Iohannis. Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, Gerea sesizează o apropiere „periculoasă” a lui Traian Băsescu, de Klaus Iohannis. „De aici vine și pericolul”, sesizează deputatul ALDE.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

„În spațiul public, remarc la ora asta două personaje care sunt apărate de avocați din oficiu. Primul este suspectul de la Caracal, al doilea este dl #Iohannis. Cel din urmă e profund și devotat apărat și spălat de păcate, de la o vreme, pe toate canalele media, de avocatul Traian #Băsescu, cel care anunța încă din februarie că îl susține pe actualul președinte pentru încă un mandat.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Se spune că cine se aseamănă se adună. Dl Iohannis face echipă cu "agentul Petrov" și se lasă lustruit de acesta pentru a fi nițel mai strălucitor la final de mandat.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

Atenție mare, însă, dle Iohannis: "agentul Petrov" a făcut carieră lustruind și periind nume grele, doar pentru a le înfige mai apoi cuțitul în spate. Și cum spatele întors e cea mai reprezentativă poziție a dvs, aveți grijă să nu devină o ispită prea mare pentru Petrov cel degrabă vărsător de colegi nevinovați la mănăstirea Secu!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.