Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Gheorghe reacţionează după scandalul de la radio: 'Rataţi în meserie şi slugi sordide'

andrei gheorghe

Vedeta radio, Andrei Gheorghe s-a aflat în centrul unui scandal imens. Invitat într-o emisiune la postul public, Andrei Gheorghe a folosit un limbaj suburban, iar ceilalţi angajaţi s-au simţit lezaţi şi au cerut sancţionarea moderatorului emisiunii.

Mai multe detalii aici: O fostă vedetă ProTV, limbaj suburban la o emisiune de radio: 'Duceţi-vă în peşteri, violaţi dinozauri!'

Andrei Gheorghe a revenit cu un mesaj pe facebook în care i-a făcut praf pe cei care au semnat comunicatul. "Acuma vre’o trei săptămîni am acceptat invitaţia domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 şi 02. Reacţia imbecila ne devoalează primitivismul instituţiei. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat şi neinteligibil este o parte dintr’o discuţie in care tradiţiei, cu a sa întoarcere către trecut, ii opuneam progresul ca unica alternativa viabila, altfel am continua sa trăim in peşteri. Făţărnicie şi lecţii de profesionalism este ceea ce primim de la radio romania. Adică nişte rataţi in meserie, slugi sordide şi suflete istovite care îşi terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate. ) cit despre cuvintele de nedescris nu le’am prea identificat in text. Scuze domnului Rusu şi domnului Preda şi regrete ca trebuie sa lucreze cu aşa nişte cretini. Ascultaţi şi voi seria de fonfaiti, fleoscaiti şi vorbitori cu proteza uitată la buda şi ginditi’va cum aceşti specialişti ronţăie anual bugete mai mari ca protv’ul şi antena la un loc. Emisiuni care sa spună ceva? Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informaţii? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformată, mai îmbătrânită in rele şi mai toxica Gaşca din romania lucrează la stat, la radio, la TVR şi la agerpres. Specialist in media cu tulnice", a tunat Andrei Gheorghe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.