Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Ignat, independentul din Neamț care nu vrea să își facă mama de râs

ign-a-2

În cursa pentru Primăria Piatra Neamț s-a înscris și independentul Andrei Ignat. La lansarea de luni, 11 aprilie, au participat în Sala Mare a Consiliului Județean Neamț aproximativ 300 de persoane.

Discursul său atipic, de candidat independent, l-a ajutat să spargă bariera numelor grele din politică care, de obicei, țin prima pagină a publicațiilor politice.

„Fiind un candidat independent, nu am găsit pe nimeni care să vină să mă lanseze, aşa cum se practică la partide. Prin Neamţ au fost Dragnea, Băsescu, Udrea, Gorghiu şi Blaga, care au lansat candidaţii partidelor politice. Au existat şi altfel de personalităţi, în România, care s-au crezut dumnezeii locului şi au tot lansat şi susţinut candidaţi, până au intrat ei la răcoare şi oraşele lor la apă. Consider benefică absenţa unor politicieni demagogi, care ne-au minţit în 25 de ani”, a declarat candidatul independent, potrivit Vestea.net.

Andrei Ignat și-a continuat discursul în aceeași manieră, amintind de îngrijorările mamei sale în momentul în care a anunțat-o că va intra în cursa pentru Primăria Piatra Neamț.

„Eu mă prezint în fața pietrenilor așa cum sunt și mă bazez pe ceea ce mi-a zis mama, zilele trecute, la Bârgoani, în casa părintească: „Mamă, singura mea grijă e că o să te murdărești, pentru că interesele sunt mari și politica-i o troacă. Dar n-am alte griji, că știu ce-am crescut. Cu tine, Piatra n-o să aibă parte de încă un primar neisprăvit, puturos și hoț…” Mă angajez în fața dvs. și a tuturor pietrenilor să nu-mi fac mama de rușine!”, a declarat Andrei Ignat.

De asemenea, candidatul independent a vorbit și despre starea de fapt în care se regăsește Piatra Neamț și unde au dus promisiunile făcute o dată la patru ani de politicienii care au condus orașul.

„Fără copiii noștri, Piatra Neamț moare. Avem un oraș depopulat și îmbătrânit ,  plin de oameni care suferă. Suferă din cauza sărăciei, a lipsei locurilor de muncă, dar și a faptului că au copiii departe. Eu însumi sufăr pentru că băiatul meu cel mare nu este lângă mine, ci, la muncă, în Olanda. Putem și trebuie să îi aducem înapoi! Astăzi, Piatra Neamț este un oraș îngropat în datorii. Fiecare dintre noi, pietrenii, trebuie să plătească 1000 de euro din buzunar pentru a acoperi datoriile primăriei. Milioane și milioane de euro, aruncați pe fereastră sau furați de administrația „Ștefan-Pinalti”, în complicitate cu TOATE partidele reprezentate în Consiliul local. Un faliment pentru care noi nu avem nicio vină, dar pentru care suntem nevoiți să scoatem 1000 de euro din buzunar! Timp de 12 ani, au tocat banii noștri pe o mare minciună: transformarea Pietrei în oraș turistic. O minciună frumoasă, dar sub acoperirea căreia au furat milioane. Astăzi, ne este limpede tuturor că acest proiect a falimentat. Uitați-vă la telegondola care merge în gol și veți vedea proporțiile dezastrului!”, a continuat Andrei Ignat.

Alături de acesta, vor candida ca independenți la Consiliul Local Adrian Chitoșca, Codrin Șuba și Florin Florescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.