Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Miron s-a despărțit de FCSB. Fundașul s-a transferat la Hapoel Haifa

Românial iberă
andrei miron

Fotbalistul Andrei Miron, care şi-a reziliat zilele trecute contractul cu FCSB, s-a transferat, joi, la Hapoel Haifa, gruparea din prima divizie din Israel anunţând că fundaşul a semnat un contract valabil două sezoane, conform Agerpres.

"Îi urăm bun venit fundaşului român Andrei Miron care a evoluat până acum la clubul Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB). Miron a semnat un contract pe doi ani cu Hapoel Haifa. În ultimele trei sezoane el a strâns 63 de partide în tricoul formaţiei Steaua (n.r. - FCSB), iar anterior a mai jucat la FC Botoşani. De asemenea, el are 9 apariţii în echipa naţională Under 21 a României", anunţă gruparea din Israel pe pagina oficială de Facebook.

Miron mai avea contract cu FCSB până la 31 decembrie 2022, însă clubul finanţat de Gigi Becali i-a propus rezilierea după ce acesta a greşit în meciul cu FC Voluntari din play-off-ului Ligii I, scor 2-2, care a dus la ratarea şansei de a disputa partida cu CFR Cluj cu titlul pe masă în ultima etapă.

În vârstă de 28 de ani, Andrei Miron a evoluat în cariera sa de până acum la trei echipe, Oţelul Galaţi, FC Botoşani şi FCSB.

Hapoel Haifa, fosta formaţie a fundaşului Gabriel Tamaş, a încheiat sezonul 2021-2022 pe locul 5 în play-out-ul primei divizii din Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.