Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Muntean s-a calificat în finală la paralele, la Cupa Mondială de la Doha

www.puterea.ro
Andrei Muntean paralele

Gimnastul Andrei Muntean s-a calificat, joi, în finală la paralele, la Cupa Mondială de la Doha, cu a treia notă din concurs. El va lua startul şi în finală la inele, în timp ce ceilalţi sportivi tricolori au ratat ultimul act.

Andrei Muntean a fost notat pentru exerciţiul lui cu 14.533, cu care s-a clasat pe locul 3, calificându-se în finala de opt. Andrei Muntean este calificat şi în finală la inele, tot pe locul 3 (14.766).

Clasările gimnaştilor tricolori în calificări de joi sunt: Andrei Muntean (locul 3, calificat în finală la paralele), Vlad Cotuna (locul 11, a treia rezervă la bară fixă şi locul 26 la paralele), Adelin Kotrong (locul 13 la sărituri), anunță News.ro.

La feminin, Anamaria Ocolişan s-a clasat pe locul 11 la sol (a doua rezervă) şi Maria Holbură pe locul 14, tot la sol, ele ratând şi finala la bârnă, după ce au fost pe locurile 24, respectiv 38.

Miercuri, în prima zi de calificări, sportivii români au obţinut clasările: sol – Adelin Kotrong (locul 16), Vlad Cotuna (34), cal cu mânere – Cristian Băţagă (8), Adelin Kotrong (25), inele – Andrei Muntean (locul 3), respectiv la paralele – Maria Holbură (12).

Doar primii opt clasaţi au obţinut calificarea în finale.

Pentru antrenorul lotului masculin al României, Marius Urzică, etapa de Cupă Mondială de la Doha reprezintă debutul într-o competiţie oficială din această postură, după ce a obţinut medalii la toate marile competiţii internaţionale în calitate de sportiv.

Finalele vor avea loc vineri şi sâmbătă, iar România va fi reprezentată doar de Andrei Muntean (paralele şi inele). În finală la cal cu mânere a obţinut un loc, miercuri, şi Cristian Băţagă, dar s-a accidentat la tendonul ahilian şi nu a mai putut continua competiţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.