Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Năstase: Există riscul ca după alegerile anticipate să avem un regim oligarhic

Radio Moldova
Andrei Nastase

Pericolul ca după alegerile parlamentare anticipate să revină la guvernare un regim oligarhic care a existat până în 2019 este foarte mare, a declarat Andrei Năstase, liderul Platformei DA.

„Marele pericol vine din perspectiva revenirii într-o nouă formulă a regimului oligarhic. Cei care anterior își împărțeau sfere de influență, acum se adună, fac alianțe, blocuri, nu se mai atacă între ei. Când răul se unește trebuie să fim și mai puternici, și mai determinați, iată de ce mesajul nostru este în continuare de unitate și de neagresivitate între partidele europene și românești”, a spus Andrei Năstase în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase a adăugat că formațiunea sa și-ar fi dorit un bloc electoral cu PAS, și că nu va accepta un bloc cu formațiunile declarate unioniste.

„Noi am insistat pe continuarea blocului ACUM și atragerea în el a tot ce înseamnă proeuropean și românesc. Dacă vrem să avem și integrare europeană și apropierea celor două maluri ale Prutului, trebuie să alegem rațional, pragmatic, gândindu-ne și la consecințele irosirii unor voturi pentru partiduțe care arată că Unirea înseamnă pentru ei mai puțină unitate”, a spus Andrei Năstase.

Din cauza neînțelegerilor dintre PAS și Platforma DA privind crearea unei alianțe electorale, Andrei Năstase a spus că așteaptă pe lista electorală a formațiunii sale oameni integri și profesioniști și din alte partide și că lista electorală depusă la CEC mai poate fi modificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.